Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017, ώρα 15.00, στο κτίριο Μαρία Κάλλας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Κυδωνίων και Μαρία Κάλλας γωνία, απέναντι από το Ποσειδώνιο και πίσω από τον Ναό του Αγίου Φωτίου, θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής Γενική Συνέλευση του ΔΙΚΚΕΜ. 

Θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε έναν σύντομο απολογισμό για το έτος που πέρασε και έναν προγραμματισμό για το 2017 (με στόχο την προώθηση των κοινσεπ).
Θα συζητήσουμε για το μέλλον του Δικτύου σε σχέση με τον νέο νόμο για την Κοινωνική Οικονομία.
Θα ακολουθήσει η κοπή βασιλόπιττας (θα την φτιάξουν οι Δημιουργίες και σίγουρα δεν θα την χάσουμε).
Επίσης θα ενημερωθούμε για την λειτουργία της προθερμοκοιτίδας του ΟΚThess και πως μπορούν να συμμετέχουν όσοι ενδιαφέρονται.
Την ίδια μέρα στις 17.00 θα γίνει η συνάντηση με όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε δράσεις για το προσφυγικό (ελάτε προετοιμασμένοι)
και στις 18.00 θα γίνει η συνάντηση με όσους ενδιαφέρονται για την δημιουργία συνεταιριστικού καταστήματος στην πόλη.(ελάτε προετοιμασμένοι με συγκεκριμένες προτάσεις και οικονομικά στοιχεία για να προχωρήσουμε).
Ζούμε μια σημαντική καμπή του θεσμικού πλαισίου - και όχι μόνο- της Κοινωνικής Οικονομίας και η συμμετοχή μας σε κοινές δράσεις και προσπάθειες είναι πιο κρίσιμη από ποτέ! Άλλωστε η Κοινωνική Οικονομία, από μόνη της είναι μια συλλογική προσπάθεια και πρέπει τα εγχειρήματα να είναι ενωμένα και να αλληλεπιδρούν.
Σας περιμένουμε όλους (και τα μέλη όχι μόνο εκπρόσωποι) να γευτούμε την ωραία βασιλόπιτα, να ανταλλάξουμε απόψεις και να προγραμματίσουμε το μέλλον μας και την ανάπτυξή μας

Σημείωση η συνέλευση είναι ανοιχτή και σε φίλους, όχι μόνο σε μέλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου